Hvor er vi nu?
Jeg mener helt ærligt, at den bog er et must have for enhver der - uanset niveau - kan lide at løbe og/eller kender Peder. Peder har en helt særlig "radar" og kan formidle sin forundring over pudsige sammenhænge og modsætninger i dagligdagen og livet på en måde som ingen andre. Den er så eftertænksom, fyldt med nordvestjysk lune, ærlig, skæv, følsom, finurlig, bindegal og hurtig (læst)... Med andre ord: Peder Troldborg i (bog) form!
Og ja, den indeholder fantastiske billeder!     
 
Motionsekspert og tidligere landstræner i mellem- og langdistance løb, Thomas Nolan Hansen.
 
.....................................................................................................................................................................................
 
Peter Fredberg, BT:
De dagbogsagtige fortællinger er i hans finurlige, farverige stil båret af hans fine iagttagelser, fascinationen af livet på vejene og de mennesker, han har mødt. Både i den hjemlige andedam og på den lidt større scene. Peder har et stort hjerte.
 
Henrik H. Brandt, IDKON:
En poetisk løbebog, der giver pudsige små indsigter i, hvordan man kan skubbe sine grænser på nye måder, når alderen, livsfaserne og de små skavanker begynder at sætte ind.
 
Christian Friis, RUN DENMARK:
Der er de almindelige løbebøger, og så er der de løbebøger som hænger ved. Dem hvor man både kan hente gode råd fra en forfatter med erfaring, men også oplevelser fra en forfatter, der før erfaringen måtte lære fra (løber) livet den hårde vej, og ikke er bange for at fortælle om det.
 
.....................................................................................................................................................................................
 
marathon celebration site                                                               step in & follow!
Lån den på biblioteket her!